RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorn en de hitte: rustig aan doen en de ventilator dichtbij

Naar aanleiding van dit bericht over de aanhoudende warmte, riepen wij jou op ons te laten weten hoe jij je wapent tegen die hitte. Je vooral niet teveel inspannen en een ventilator dicht in de buurt blijkt een van de grootste adviezen.

,,Rustig aan doen en fysiek en geestelijk ontspannen. Alleen doen wat echt nodig is. Genoeg drinken, de warmte buiten mijn appartement houden, en ’s avonds alles weer open zetten”, zegt Joop Middelkoop. Een vergelijkbaar advies is afkomstig van Caroline Gerrits: ,,Rustig aan doen en airco.” Astrid Coulier: ,,Lekker rustig aan doen en even de boel de boel laten.”

Eddy Butter zoekt het meer in de techniek: ,,Nou computer, ventilator en water”, zoals bijgaande foto illustreert. Michiel de Jong draagt om zich te koelen een professioneel koelvest, zie de bijgevoegde afbeelding.  Wat bij Nancy Dulk-Willensen de vraag oproept: ,,Moet dat niet onder de blouse?”. Dit blijkt niet het geval te zijn, getuige het antwoord van Michiel: ,,Ha Ha zou ik maar niet doen als ik jou was. Straks prik je hem lek. Nee gewoon over je blouse heen dragen. Ik vind het een genot.”

Tot slot adviseert Rebecca Silion: ,,Abonnement op het Boschbad.” waarmee in ieder geval Mirjam Heidema instemt.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn