RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Alternatieve Cantharel Internationale Vierdaagse Apeldoorn groot succes

Een maand na de start van de alternatieve Cantharel Vierdaagse Apeldoorn kan gesproken worden van een groot succes. Door het bestuur is gekozen voor een open en laagdrempelig alternatief door routes gratis ter beschikking te stellen via de website van de Vierdaagse Apeldoorn.

De beschrijvingen van de routes zijn beschikbaar als PDF-document en als GPX-bestand. Een maand na de start zijn er al meer dan 6000 downloads geweest van deze routes.  Deze cijfers geven geen duidelijkheid over het aantal deelnemers, omdat een deelnemer meerdere routes tegelijk gedownload kan hebben, maar een deelnemer ook routes gedownload kunnen hebben voor grotere groepen wandelaars.

Bij de organisatie komen lovende reacties binnen over de mogelijkheid om toch te kunnen lopen en over de routes die zijn beschreven. De routes zijn tot 30 september 2021 voor iedereen gratis te downloaden via de website www.4daagseapeldoorn.nl

Naar verwachting wordt volgend jaar het evenement de Cantharel Internationale Vierdaagse Apeldoorn weer gewoon georganiseerd van 12 tot en met 15 juli 2022.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn