RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Alles afgezocht: waar zijn mijn Nordic Walking stokken?

.

Wie o wie heeft mijn Nordic Walking stokken gevonden? Ik heb ze laten staan tegen een boom bij Asselsestraat/Asselsepad op zaterdag 5 september rond 11 uur. Helaas kwam ik er pas op woensdag 9 september achter. 

Ik heb al vele acties gedaan om ze weer in mijn bezit te krijgen (o.a. bij verloren/gevonden voorwerpen bij de gemeente, Facebook, Instagram, de Stentor en ter plekke alles afgezocht). Helaas, tot op heden geen enkele positieve reactie betreffende mijn fijne Nordic Walking stokken. 

Ik ben wandelgids bij de wandel- en beweegschool 4 Fun Fit. Daar begeleid ik mensen met o.a. Astma en Parkinson. Op het moment loop ik zonder stokken. Dat loopt toch veel zwaarder.

Het gaat om Exel Nordic Walker Sport Stokken, 115 cm. Ze liggen zo lekker in de hand, zijn goed voor de techniek. Ze zijn niet meer te koop.

Wie heeft er een idee waar de stokken van Ria kunnen zijn?

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn