RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Alle lichten uit tijdens 20ste Nacht van de Nacht

De twintigste editie van ‘De Nacht van de Nacht’ wordt op zaterdag 26 oktober gehouden. Deze campagne is in het leven geroepen om de negatieve effecten van kunstlicht onder de aandacht te brengen.

 

Tijdens deze nacht is het de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen, gemeenten en bedrijven hun lichten uit doen. Op die manier kunnen mensen van verschillende activiteiten door heel Nederland genieten, ook in Apeldoorn. Zo wordt er hier een fietstocht georganiseerd tijdens de overgang naar duisternis. Het vertrek is om 20.00 uur vanaf het kunstwerk Reizend Zand op het Stationsplein. Vanaf daar wordt er langs verschillende objecten en bedrijven in Apeldoorn gefietst waar het onnodig verlicht is. Dit met als boodschap: ‘Donker waar het kan en licht waar het moet’. Ook worden er drone-opnamen en foto’s gemaakt om de verlichting goed vast te leggen.

 

Het hele programma is te zien op www.nachtvandenacht.nl.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn