RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

AGOVV zoekt trainers

In verband met de forse groei van haar jeugdafdeling zoekt voetbalvereniging AGOVV (Apeldoornse GeheelOnthouders VoetbalVereniging) met ingang van het seizoen 2022-2023 trainers voor enkele juniorenteams (JO17 tot en met JO19).

AGOVV zoekt trainers met passie, inzet, ambitie en begrip voor de doelgroep. De voetbalvereniging zoekt een trainer die ernaar streeft om iedere speler te laten zijn of worden wie hij is. AGOVV heeft waarden als diversiteit, inclusiviteit en verdraagzaamheid hoog in het blauwwitte vaandel staan.

AGOVV is een regionaal opleidingscentrum voor de KNVB en kent een samenwerkingsverbond met Vitesse. Verder wordt er de mogelijkheid van huiswerkbegeleiding aangeboden. Voor inlichtingen kan je terecht bij Hennie Overweg, coördinator junioren (O13 tot en met O17), tel. 06- 18 60 63 03.

Is je interesse gewekt? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn