RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

AGOVV organiseert reüniewedstrijd tussen profs en amateurs in augustus

APELDOORN - AGOVV organiseert een reüniewedstrijd tussen de oud-profs en oud-amateurs van de Apeldoornse club.

De wedstrijd zal worden gespeeld op 17 augustus om 17.30 uur op Sportpark Berg en Bos. De oud-spelers Jaime Bruinier, Daan Huiskamp en Julius Wille en voormalig teammanager Gerrit Kerssen zitten in het organisatiecomité.

De profs van AGOVV gingen begin 2013 failliet. Het betaald voetbal-avontuur begon in 2003. De club had meerdere internationale topspelers onder contract, zoals Klaas-Jan Huntelaar, Dries Mertens en Nacer Chadli. Onder meer John van den Brom en Stanley Menzo waren trainer van De Blauwen. 

In 2006 en 2010 werden de play-offs om promotie gehaald. De laatste wedstrijd was op 5 januari 2013, een oefenwedstrijd in De Kuip tegen Feyenoord die eindigde in 0-0.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn