RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Afscheid gebouw PCBO De Touwladder

APELDOORN - PCBO De Touwladder in Ugchelen krijgt een nieuw gebouw waar kinderen vanaf schooljaar 2021-2022 naar school kunnen. Het oude, huidige schoolgebouw wordt binnenkort gesloopt. Om afscheid te nemen van het oude gebouw is er voor geïnteresseerden op 12 december de mogelijkheid om een laatste keer een kijkje te nemen in de school.

Afscheid
Het schoolgebouw heeft altijd een prominente rol gespeeld in Ugchelen. Het is altijd bij veel activiteiten in Ugchelen van betekenis geweest. Oud-leerlingen en -medewerkers en inwoners van Ugchelen kunnen 12 december tussen 9.00-17.00 uur binnenlopen om voor een laatste keer een kijkje te nemen in de school, voordat het wordt gesloopt. We ontvangen iedereen graag. Aanmelden voor dit bezoek kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. // 055 - 53 32 585.

Toekomstplannen
Op de plek van het oude schoolgebouw wordt vanaf het voorjaar in 2020 een nieuw schoolgebouw gebouwd. Het nieuwe gebouw zal onderdak bieden aan ongeveer 320 leerlingen, in de leeftijd van 0-13 jaar. De leerlingen zijn afkomstig van PCBO De Touwladder en van PCBO De Bouwhof, die door middel van een fusie samen verder gaan in dit nieuwe gebouw. Kinderen uit Ugchelen, Apeldoorn-Zuid, De Heeze, Orden en kinderen uit omliggende dorpen als Beekbergen, Hoenderloo en Radio Kootwijk bezoeken de school.

Meer weten?
Laat weten dat u komt 12 december via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 055 - 53 32 585.

Meer informatie over de nieuwbouw staat op de webpagina: https://touwladder.pcboapeldoorn.nl/we-gaan-nieuwbouwen/.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn