• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

AFP Apeldoorn legt zondag en maandag het productiewerk neer

APELDOORN – De medewerkers van verpakkingsbedrijf AFP Apeldoorn leggen zondag en maandag het productiewerk neer. Bij AFP werken ongeveer 230 mensen.

Met de 2-daagse staking wordt na een eerdere werkonderbreking in oktober en de 24-uurs staking van 4 maart de druk op het bedrijf verder opgevoerd.
Medewerkers en de vakbonden willen naast een beter loon, een hogere ploegentoeslag en vakantietoeslag ook aandacht voor de sfeer, de cultuur en een onderzoek naar de werkdruk.

De onderhandelingen lopen al sinds maart vorig jaar maar het toegezegde bod van de werkgever werd teruggefloten door de aandeelhouders.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00