RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Adopteer een aap bij Apenheul

Stichting Apenheul heeft een nieuw initiatief gelanceerd om donateurs te werven. Met het adoptieprogramma ‘Adopteer een aap’ kunnen zowel particulieren als bedrijven geselecteerde apen van het apenpark symbolisch adopteren. Met een adoptie steunen donateurs de stichting en haar missie: het stimuleren van liefde voor dieren en natuur.

Vanaf deze week is het mogelijk gorilla Kiango, orang-oetan Sandy, ringstaartmaki Maud, doodshoofdaap Fikkie of bonobo Kumbuka symbolisch te adopteren. De inkomsten uit de adopties gebruikt de stichting om koploper te blijven op het gebied van natuurbeleving in het park en het welzijn van haar dieren. Bovendien gaat een deel van de inkomsten van Stichting Apenheul naar het Apenheul Natuurbehoudfonds. Zo draagt een adoptant indirect ook bij aan de bescherming van primaten in het wild.

Steun voor Apenheul

Met een adoptie kan iedereen Stichting Apenheul steunen in het uitdragen van haar missie. Het is belangrijk dat het park, dat geen structurele subsidies ontvangt, kan blijven investeren in bijvoorbeeld natuureducatie, wetenschappelijk onderzoek, het realiseren van innovatieve dierverblijven en het ontwikkelen van leefgebieden voor de apen in het park.

Je eigen aap

Marye Berghuis-Wentzel, fondsenwerver, bij Stichting Apenheul is enthousiast over het nieuwe donateursprogramma ,,Met een donatie maak je echt het verschil met jouw steun draag je direct bij aan de dieren in ons park. En hoe leuk is het dat je de door jou geadopteerde aap in ons park kunt bezoeken? Dat maakt deze vorm van doneren heel tastbaar.” In ruil voor de steun ontvangt de adoptant een persoonlijk certificaat als bewijs van adoptie. Daarnaast houdt het park adoptanten op de hoogte van nieuws over de geadopteerde apen.

Kijk voor meer informatie over Adopteer een aap op apenheul.nl/adopteer

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn