RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

De ANWB steunt oproep van de traumacentra, KNMV en KNWU

Algemeen corona - Er staat een mooi lang paasweekend voor de deur. Misschien denk je erover na om er lekker op uit te gaan. Doe het niet, blijf thuis. Zoek de risico’s niet op en voorkom ongelukken. Zo kunnen we samen de zorg ontlasten zodat zij kunnen doen wat nodig is.

Dit is het verzoek van de ANWB tot haar leden. Naar aanleiding van een verzoek van een huisarts en haar collega traumachirurgen is ons  gevraagd om deze oproep te verspreiden via alle ANWB kanalen.  

De ANWB steunt hiermee de oproep van de traumacentra, KNMV en KNWU.

Bepaalde plekken zijn afgesloten
Bepaalde toeristische plekken en kleine landweggetjes worden om deze reden dit weekeinde afgesloten voor motorrijders en wielerclubs. Dit om wandelaars de kans te geven het paasweekeinde van het mooie weer te genieten.

Geef elkaar de ruimte!
'Houd minimaal anderhalve meter afstand (twee armlengtes) van elkaar om jezelf en anderen te beschermen tegen infectie met het coronavirus en beperk het aantal tot 3 personen.' De overheid heeft ons allemaal gevraagd om ons te houden aan de richtlijnen van het RIVM.

Zoek de risico’s niet op en voorkom ongelukken. Zo kunnen we samen de zorg ontlasten, zodat zij kunnen doen wat nodig is.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn