• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Acht aanhoudingen bij hennepkwekerij in huis

APELDOORN - De politie heeft afgelopen zaterdag acht aanhoudingen verricht bij de vondst van een hennepkwekerij in een huis aan Het Kasteel in Apeldoorn. Behalve de bewoner werden zeven verdachten uit het westen van het land opgepakt.

De politie kreeg van een oplettende burger een tip en ging meteen op onderzoek uit. Toen agenten bij de woning aankwamen, was er een sterke wietlucht te ruiken. Eenmaal binnen zagen zij dat de hele woning, inclusief een zelf uitgegraven kruipruimte, was ingericht voor het telen van hennep. In totaal werden er in die ruimten 256 planten en 277 stekjes gevonden.

Nog drie mannen vast

Behalve de bewoner werden vier mannen van 23, 26, 41 en 41 jaar en een vrouw van 49 aangehouden. Zij komen allemaal uit Amsterdam. Ook een 40-jarige vrouw uit Zaandam en een 29-jarige man uit Haarlem moesten mee naar het bureau. Na de eerste verhoren zitten op dit moment alleen de bewoner, de 23-jarige Amsterdammer en de 41-jarige Amsterdammer nog vast voor meer onderzoek.

Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten, zegt de politie. Het huis is door de burgemeester van Apeldoorn gesloten.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn