RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

ACEC, werk van eerstejaars studenten Fotovakschool

De eerstejaars studenten van de hbo-bachelor Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie sluiten hun eerste leerjaar af met een foto-expositie. De  toekomstige professionele fotografen tonen hun zelfportretten. Foto’s waarmee ze laten zien wie ze zijn, hoe ze gezien willen worden, welk beeld ze van zichzelf hebben en vooral hoe ze zichzelf hebben onderzocht en geanalyseerd.
Laat u inspireren door de zeer uiteenlopende fotografische technieken en interpretaties van het begrip zelfportret. Op zaterdag en zondag zullen studenten aanwezig zijn om hun fotografie toe te lichten.

Deze expositie is geopend van woensdag 4 juli t/m zondag 8 juli, telkens vanaf 12 uur tot 17.30 uur.
Het is dus kort dag om te kijken!
Opening mee maken, dat kan zaterdag 7 juli om 16:00 uur?
Na afloop kunt u deelnemen aan ons buffet. De kosten bedragen € 11. Stuur mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op het menu staat Turks mediterraans

Over de foto: geen zelfportret van mij, gewoon iemand die een bril heeft met ook glazen die vaak vies zijn.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn