• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Abonnementhouders zijn welkom in Kinderpretpark Julianatoren

APELDOORN - Kinderpretpark Julianatoren heeft voor het eerst dit jaar de poorten geopend. Tot dinsdag 26 mei zijn alleen abonnementhouders welkom. Daarna worden stapsgewijs meer groepen bezoekers toegelaten. Die moeten dan wel vooraf reserveren.

Stapsgewijs en gedoseerd open vanaf 21 mei 2020
Omdat er een maximum aantal bezoekers per dag mogen worden ontvangen, vindt de openstelling van het pretpark plaats in drie fases waarin er wordt  toegewerkt naar het maximum aantal te ontvangen bezoekers.

Alleen onze abonnementhouders
Vanaf 21 tot 26 mei 2020 hebben alleen de abonnementhouders toegang tot het pretpark. Al de abonnementhouders krijgen een mail met uitleg hoe te reserveren.

Reserveren noodzakelijk
Omdat er een maximum aantal bezoekers per dag mag worden ontvangen, is het nodig dat elke bezoeker (ook de abonnementhouders) online een reservering maken. Je kunt bij de reservering een keuze maken uit twee dagdelen: ochtend (8:00 tot 12:30 uur) en middag (13:30 uur tot sluitingstijd). In het uur dat het park gesloten is kunnen de extra hygiëne werkzaamheden worden verricht en kunnen de medewerkers pauzeren.

Kom met eigen vervoer
Nadrukkelijk wordt iedereen verzocht om niet met het openbaar vervoer te komen maar met een eigen vervoermiddel.

Op deze manier heeft Kinderpretpark Julianatoren er het volste vertrouwen in om de bezoekers op een veilige en verantwoorde manier te ontvangen.

Veiligheid & hygiëne belangrijk
Kinderpretpark Julianatoren doet er natuurlijk alles aan om het bezoek aan de Julianatoren op een veilige manier te laten verlopen. In het park volgen wij de Nederlandse richtlijnen van het RIVM. Daarnaast voeren wij de maatregelen door uit het protocol ‘’Veilig Samen Uit’’. De capaciteit in de attracties zal aangepast worden. Sommige paden zijn eenrichtingswegen geworden. En wij voeren extra hygiëne maatregelen door.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Radio Marihati
09:00 tot 11:00