RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Aanhoudingen op coronafeest, agent trekt wapen

UDDEL - Twee personen zijn in de nacht van zaterdag op zondag opgepakt wegens een coronafeest in Uddel. Een groep van ongeveer twintig feestgangers keerde zich daar tegen de opgetrommelde agenten. Een agent moest zijn wapen trekken, aldus de politie.

De agenten reageerden even na middernacht op een melding van ernstige geluidsoverlast. In een woning troffen zij ongeveer twintig personen die een feestje vierden. Volgens de politie overtraden zij de coronaregels.

Beschonken

De veelal beschonken feestgangers beledigden de agenten toen zij een aanhouding wilden verrichten. Ook was er sprake van het gooien van voorwerpen en het dreigen met een slagwapen. De politie spreekt van een "grimmige sfeer".

Wapen getrokken

Door de dreiging voelde een agent zich genoodzaakt zijn dienstwapen te trekken. Meerdere bezoekers namen daarop de benen.

Aanhoudingen

De 30-jarige bewoner van het huis in Uddel werd aangehouden voor belediging en verzet tegen zijn aanhouding. De politie hield ook een 23-jarige man uit Elspeet aan. Hij kon zich niet legitimeren.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn