RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

A50 richting Arnhem 3 weekenden dicht

Rijkswaterstaat start binnenkort met de laatste fase van het groot onderhoud aan de A50 tussen knooppunt Beekbergen en knooppunt Waterberg in de richting van Arnhem. Vanaf het weekend van 23 september is dit deel van de A50 3 achtereenvolgende weekenden afgesloten voor verkeer. Het verkeer moet rekening houden met forse hinder, omleidingen en extra reistijd van meer dan 30 minuten. 

Op de A50 wordt het asfalt vervangen tussen de knooppunten Beekbergen en Waterberg. Daarnaast worden er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan bermen en wordt de vangrail vervangen of vernieuwd. Deze werkzaamheden worden gecombineerd met onderhoud en herinrichting van de verbindingsboog en invoegstrook naar de A12 in knooppunt Waterberg.

Planning van de onderhoudswerkzaamheden

De A50 is afgesloten tussen knooppunt Beekbergen en knooppunt Waterberg in de richting van Arnhem in de weekenden van 23-26 september, 30 september- 3 oktober, 7-10 oktober, steeds van vrijdagavond 20.00 tot maandagochtend 05.00 uur.

Het verkeer wordt omgeleid vanaf knooppunt Beekbergen via de A1, de A30 en de A12.

De extra reistijd bedraagt meer dan 30 minuten. De omleidingsroute staat met borden langs en boven de weg aangegeven.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn