• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

A50 krijgt opknapbeurt: veel verkeershinder verwacht

BEEKBERGEN - De A50 bij Apeldoorn krijgt binnenkort een flinke opknapbeurt. Dat gaat vooral in de maanden juni en juli voor veel verkeershinder zorgen, verwacht Rijkswaterstaat.

De werkzaamheden beginnen op 30 mei en duren tot 2 augustus. In die tijd wordt het stuk tussen knooppunt Beekbergen en de aansluiting Vaassen in beide richtingen aangepakt. Het gaat daarbij om een traject van 11 kilometer.

Rijkswaterstaat gaat geluiddempend asfalt aanleggen. Ook worden andere onderhoudswerkzaamheden verricht, zoals het aanbrengen van markeringen, herstellen van de voegen aan viaducten en vernieuwen van de vangrail.

Helemaal afgesloten

De werkzaamheden worden 's nachts en in het weekend uitgevoerd. De maximumsnelheid wordt teruggebracht naar 90 of 70 kilometer per uur. Het verkeer moet rekening houden met 30 minuten extra reistijd.

In juli wordt de A50 gedurende vijf nachten volledig afgesloten in de richting van Zwolle. Ook gaat de snelweg richting knooppunt Beekbergen een weekend op slot.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn

Kijk naar RTV Apeldoorn