RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

730 dozen met wifi-versterkers weg: medewerker verdacht van oplichting KPN

APELDOORN - Ruim 1700 dozen draadloze verbindingssets, 730 dozen wifi-versterkers en 710 IPTV-pakketten zou hij achterover hebben gedrukt: Een 39-jarige man uit Apeldoorn wordt ervan verdacht in 2017 en 2018 zijn toenmalig werkgever KPN opgelicht en bestolen te hebben.

Dat bleek donderdag bij de rechtbank in Zutphen. De administratief medewerker logde volgens het Openbaar Ministerie zonder toestemming van collega's met hun inloggegevens in op het interne bestellingssysteem en liet de bestellingen afleveren bij zijn mede-verdachten.

'Fors aantal VVV-bonnen gestolen'

Ook zou hij via de webshop met valse klantennamen en mailadressen, waaronder KPN Postkamer, een groot aantal VVV-bonnen hebben besteld en ook die naar mede-verdachten hebben laten sturen. De buit bedroeg onder andere 1950 bonnen ter waarde van 50 euro.

Twee mannen uit Soest en Deventer worden ervan verdacht ook met de inloggegevens van KPN-medewerkers op een gestolen bedrijfslaptop bestellingen te hebben gedaan. De spullen zouden daarna zijn afgeleverd bij twee mede-verdachten in Stroe en Deventer.

De zaak werd donderdag nog niet inhoudelijk behandeld.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn