RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

2 – 1 voor de All Stars in Orpheus

Onder het motto; – samen ben je niet alleen, bereiden de jongens van Swift Boys 8 zich voor op hun 500ewedstrijd. De liefhebbers van de All Stars hadden zich op 27 december verzameld in de grote Zaal van Orpheus. Na de tv serie en de film was het nu tijd voor een musical.

De verhaallijn is simpel…een groep jongens die van jongs af aan in hetzelfde voetbalteam spelen. Elke zondag in het seizoen wordt er gespeeld maar langzamerhand komt er de sleet in, vriendin en/of echtgenotes eisen hun aandacht op. Alleen bij toeval winnen maar vooral plezier hebben in hun vertrouwde groepje. Lekker op elkaar en de wereld afreageren met jennen en stoer doen. Deze jongens worden “mannen” maar willen zo graag jongens blijven met bier, hun voetbal, hoe ze over (hun) vrouwen praten en elkaar uitdagen maar ook opvangen bij problemen.

Alle cliches worden volkomen doorgetrokken tot in het absurde. Veel punten van herkenning in de zaal. Dat kan komische momenten opleveren en die waren er ook. Toch bleek er in pauze een wisselend gevoel over de voorstelling, van hele enthousiaste tot het te schreeuwerig en te overtrokken, vinden.

Na de pauze kwam er een andere sfeer op toneel en in de zaal, er was meer verhaal en een andere emotie. Dat de wedstrijd gewonnen en de voorstelling gewaardeerd, bleek uit het staande applaus aan het einde. Voor liefhebbers van de All Stars leuk om te zien…. ook nog op 28 en 29 december

Orpheus All Stars te zien op 28 en 29 december

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn