RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Geluid van Zuid

Geluid van Zuid is het gezellige uurtje buurtradio van Zuid Doet Samen op RTV Apeldoorn. Het programma wordt iedere tweede vrijdag van de maand tussen 12 en 13 uur gepresenteerd door buurtassistenten van Zuid Doet Samen. Dit gebeurt live vanuit buurthuis Ons Honk aan de Sperwerlaan 18, op RTV Apeldoorn.

In iedere uitzending komen inwoners van de verschillende buurten in Apeldoorn-Zuid aan het woord en vertellen over hun beleving van het wonen in hun buurt. Apeldoorn-Zuid kent 8 buurten met een relatief grote sociale verscheidenheid en onderlinge verbondenheid. Het ‘Geluid van Zuid’ gaat vooral naar die sociale verbondenheid op zoek.

 

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn

Geluid van Zuid
Informatie