• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Spugen naar agenten en weigeren te vertrekken: duo aangehouden op camping

BEEKBERGEN - Een vrouw en een man zijn zaterdagavond aangehouden na een confrontatie met politieagenten in Beekbergen. De vrouw omdat ze de agenten beledigde en naar hen spuugde; de man omdat hij weigerde te vertrekken toen de politie hem daartoe verzocht.

De politie kwam met meerdere eenheden, politiehonden en een helikopter af op een melding van een conflict op een recreatiepark aan het Klein Paradijs in Beekbergen. Eenmaal ter plaatse liep één en ander uit de hand en beledigde de vrouw de aanwezige agenten, om vervolgens ook naar ze te spugen. De vrouw werd daarop aangehouden.

Een man die ook ter plaatse was wilde niet vertrekken, ondanks aandringen daartoe van de agenten. Daarop is ook hij meegenomen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn