• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Topvolleybalster Plak zet koers naar Japan

APELDOORN - De Apeldoornse volleybalster Celeste Plak verruilt Nederland voor Japan. De 25-jarige speelster gaat aan de slag bij Victorina, een club in de stad Himeji in het zuidwesten van het land.

Plak begon in haar geboorteplaats Tuitjenhorn met volleybal. Via Dinto kwam ze terecht bij Alterno in Apeldoorn, waar ze twee jaar bleef. Daarna speelde ze achtereenvolgens in Italië en Turkije, voor ze een sabbatical inlaste.

"Ik ben blij dat ik met jullie mag delen dat ik voor Victorina heb getekend", laat Plak weten via Instagram. "Ik zie erg uit naar dit grote avontuur, ik kan niet wachten om iedereen daar te ontmoeten", aldus de volleybalster, die door tal van sportcollega's wordt gefeliciteerd met haar nieuwe stap.

Plak zette haar loopbaan vorig jaar enige tijd stop om zich maatschappelijk te oriënteren. Ze gaf aan even afstand te willen nemen van het fulltime topsportleven. "Ik ben al een te ruime tijd de echte gretigheid naar de bal kwijt, en dat is niet goed", zei ze toen. De voorbije periode trainde ze mee met het Talentteam.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn