• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Handbal: Beke versus Beke bij Achilles

HANDBAL – De handballers van Achilles hebben afgelopen zaterdag goede zaken gedaan door met 28-25 te winnen van V en S. Tot nu toe hebben de Apeldoorners slechts 1 verliespunt. Trainer Nick Zwarteveen sprak na afloop over een moeilijke wedstrijd voor zijn ploeg: ”Zij hebben wat oudere ervaren spelers die het tempo uit de wedstrijd wilden halen en dat is nu juist wat ons niet ligt. Net na de rust kwamen we met drie doelpunten achter. Pas in het laatste kwartier hebben we dat kunnen omzetten naar de uiteindelijke 28-25 overwinning.”

Achilles staat momenteel tweede en kan dit seizoen best ver komen, maar Zwarteveen ziet wel de valkuilen van zijn team:” We kunnen nog veel groeien als we slimmer gaan spelen en ons niet laten beïnvloeden door randzaken, zoals bijvoorbeeld scheidsrechterlijke beslissingen. Maar als we onze strijdlust en veerkracht van vandaag weten te behouden dan zijn we in staat om dat om te zetten in een positief resultaat.”

Beke versus Beke

Opvallend detail in deze wedstrijd: De broers Wouter Beke en Frank Beke die jaren in Achilles HS1 hebben gespeeld stonden zaterdagavond voor het eerst tegenover elkaar. De één Wouter, is sinds dit seizoen weer speler van Achilles HS1, Frank speelt dit jaar voor VenS. Wouter won

Vrouwen

De vrouwen van Achilles gingen zaterdagavond met 20-11 onderuit bij koploper ABS en staan nu op de één na onderste plaats.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00