• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Man aangehouden na verkeersongeluk, één persoon naar ziekenhuis

APELDOORN - Bij een aanrijding tussen twee personenauto's op de Arnhemseweg in Apeldoorn is zondagavond een persoon gewond geraakt. De botsing gebeurde even voor 19.30 uur en werd waarschijnlijk veroorzaakt door gevaarlijk rijgedrag van de bestuurder van één van de auto's. Hij is aangehouden.

Bij het incident kwamen een Volkswagen Polo en een BMW met elkaar in botsing. Beide auto's hebben flinke schade opgelopen. De bestuurders van beide auto's zijn ter plaatse gehoord en er zijn blaas- en drugstesten afgenomen.

De bestuurder van de Volkswagen is aangehouden op verdenking van gevaarlijk rijgedrag. Een inzittende van de BMW is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn