• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

VIDEO | Honderden Oranjefans vieren massaal feest op rotonde

APELDOORN - Honderden Oranjefans hebben zich zondagavond in Apeldoorn verzameld bij een rotonde in de wijk De Maten om feest te vieren.

Het Nederlands elftal versloeg Oekraïne met 3-2. De fans kwamen kort na die zege naar de zogenoemde Oranje-rotonde. Er werden fakkels en vuurwerk afgestoken en er reden auto's met teksten over Oranje.

Bekijk de beelden van de feestende menigte. De tekst gaat eronder verder.

Feestrotonde

Na overwinningen van Oranje verandert de rotonde traditioneel in een 'feestrotonde' waar voertuigen rondjes rijden en mensen feest vieren. De politie en handhavers hielden zondagavond een oogje in het zeil. Volgens een correspondent ter plaatse waren er zo'n 400 supporters.

Rond 00.30 uur waren de meeste feestvierders vertrokken. De politie ontruimde vervolgens de rotonde waar nog zo'n 150 mensen waren. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Afbeelding
Er werden fakkels en vuurwerk afgestoken en er reden auto's met teksten over Oranje. Foto: Luciano de Graaf

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn