RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Honderden auto's bijeen voor carmeeting, politie houdt oogje in het zeil

APELDOORN - Honderden bestuurders zijn vrijdagavond bijeengekomen voor een carmeeting op de parkeerplaats bij Omnisport aan de Voorwaarts in Apeldoorn. De politie was ter plaatse om de aanwezigen in de gaten te houden.

Update: Bonnenregen bij illegale carmeeting met honderden bezoekers in Apeldoorn

Bij een carmeeting komen liefhebbers van getunede (sportieve, opvallende) auto's bij elkaar om andermans voertuig te bewonderen. Het is niet de bedoeling elkaar uit te dagen voor een wedstrijdje hardrijden.

De groepsgrootte is echter een overtreding van de nog geldende coronamaatregelen. Vrijdagavond was het nog zo dat je met maximaal twee personen in groepsverband buiten mocht zijn; zaterdag wordt dat verhoogd naar vier personen.

Agenten reden rondjes over het terrein van de parkeerplaats, om de aanwezigen in de gaten te houden. Daarnaast was de toegang tot het terrein afgesloten, zodat nieuwe deelnemers aan de carmeeting er niet bij konden. Of er bonnen zijn uitgeschreven is niet bekend.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn