• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

WERKBEDRIJF LUCRATO PAST DIENSTVERLENING AAN I.V.M. CORONAVIRUS

Fysieke ontmoetingen beperken

We volgen het advies van het RIVM op en roepen onze medewerkers op om zoveel als mogelijk thuis te werken. We ontvangen zo min mogelijk bezoekers. Evenementen zijn tot en met april afgelast.

Sluiting productiehallen

Werkbedrijf Lucrato heeft de productie voor derden in Apeldoorn en Heerde per 17 maart gestopt en sluit de hallen waar eigen medewerkers aan het werk zijn tot in elk geval 6 april. De omvang van deze hallen en de soms kwetsbare gezondheid van de medewerkers die er werkzaam zijn heeft ons dat besluit doen nemen.

Dienstverlening aan kandidaten

Er is geen nieuwe instroom van werkzoekenden vanuit de gemeenten. We onderhouden telefonisch en per mail contact met onze kandidaten. Matching tussen werkgevers en werkzoekenden is op dit moment niet mogelijk; events en bijeenkomsten hebben we tot en met april afgelast. Onze consulenten en trainers staan wel klaar om vragen te beantwoorden per mail en telefonisch.

Dienstverlening aan werkgevers

Veel werkgevers passen hun bedrijfsvoering aan als gevolg van het coronavirus. We staan telefonisch klaar om werkgevers te woord te staan en mee te denken voor oplossingen.
Wij hopen vanaf 6 april onze normale dienstverlening weer op te kunnen pakken, en zullen steeds de maatregelen nemen die wij denken dat nodig zijn om uiteindelijk iedereen weer gezond en plezierig te laten werken.

Tekst: Julie Kersten

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn