• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Kaldi koffie is open, corona tijden

Wij spraken afgelopen vrijdagmiddag Gert Jan Schilder, eigenaar van het bedrijf Kaldi Koffie in de radio-uitzending van CoronApeldoorn. Kaldi Koffie blijft in deze tijd namelijk 'gewoon' open.

Kaldi Koffie is al vele jaren een vertrouwd adres voor de liefhebber van koffie en thee in Apeldoorn en omstreken en is ook in deze tijd open. Je kunt daar zowel binnen als buiten op het terras genieten van een hapje en drankje. Tevens kan je bij Kaldi Koffie terecht voor onderhoud van koffiemachines, een advies, barista workshops en cadeaus en feestpakketten op maat.

Kaldi Apeldoorn verkoopt naast koffie en thee alle denkbare koffie- en thee accessoires, onderhoudsmiddelen, kopjes, glazen, chocolade, nougat, siropen, koekjes en veel meer. Heb je een speciale wens? Vraag het ons.

Kaldi Koffie bezorgd koffie, thee, onderhoudsmiddelen (waterfilters, reinigingstabletten e.d.) op het adres naar keuze in Apeldoorn e.o.

Wil je ’s avonds vergaderen in een rustige, besloten ambiance? De ruimte van Kaldi Apeldoorn is daarvoor beschikbaar van maandag t/m woensdag.

Meer informatie? Kijk dan op https://kaldi.nl/winkel/kaldi-apeldoorn/

 

Openingstijden:

Maandag 14.00 - 17.00

Dinsdag 14.00 - 17.00

Woensdag 14.00 - 17.00

Donderdag 14.00 - 17.00

Vrijdag 14.00 - 17.00

Zaterdag 10.00 - 17.00

Zondag gesloten

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn