• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dit jaar geen culture pleinmarkt.

Het bestuur van de Culturele Pleinmarkt heeft besloten om de editie 2020 die in juni zou plaatsvinden niet door te laten gaan als gevolg van de maatregelen rond het coronavirus.

Overwegingen van veiligheid en kwaliteit hebben bij dit besluit een rol gespeeld. Het is nog niet bekend of na 1 juni vergunningplichtige evenementen weer mogen worden gehouden. De verwachting is echter dat, als dat al het geval is, het maatschappelijk en economisch leven weer mondjesmaat op gang komt op basis van de ‘1,5 meter economie’. De bezoekersaantallen bij de Culturele Pleinmarkt zijn te omvangrijk in zo’n veilige opstartperiode.

Een informatieronde bij onze deelnemers leverde bovendien het beeld op dat veel kraamhouders afzien van deelname en podiumgroepen niet in de gelegenheid zijn om zich voor te bereiden. Dat zou betekenen dat we kwalitatief en kwantitatief niet het festival zouden kunnen neerzetten dat het publiek van ons gewend is. Wij begroeten onze deelnemers en bezoekers graag weer in 2021, hopelijk onder betere omstandigheden.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn