• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Chauffeur niet dood door misdrijf, concludeert politie maanden later

UGCHELEN - Een 49-jarige Duitser die in oktober vorig jaar onder 'verdachte omstandigheden' dood werd aangetroffen op een parkeerplaats langs de A1 bij Ugchelen, is niet door een misdrijf om het leven gekomen. Dat laat de politie weten na langdurig onderzoek naar de doodsoorzaak.

De man werd door voorbijgangers gevonden in de cabine van zijn vrachtwagen op de parkeerplaats Bruggelen. De politie deed urenlang onderzoek op de plek naar de doodsoorzaak van de man en de omstandigheden waaronder de chauffeur werd gevonden.

Op basis van dat onderzoek blijk nu - negen maanden later - dat er geen sprake is geweest van een misdrijf. Wat er wel precies is gebeurd, en wat de omstandigheden zo verdacht maakten, maakt de politie uit privacy overwegingen niet bekend. Het onderzoek is nu gesloten.

Bekijk de video.

Zie ook: Dode gevonden in vrachtwagen langs A1 bij Ugchelen

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn