• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Brandweer rukt uit voor verbrande tosti op het politiebureau

APELDOORN - Een politieagent in Apeldoorn heeft deze week zijn collega's van de brandweer in allerijl laten aanrukken. De agent was rond middernacht nog aan het werk met administratieve taken en vergat dat hij een tosti in het tosti-apparaat had laten liggen.

De agent kreeg trek tijdens een nachtdienst en legde de tosti vast klaar, maar vergat die vervolgens. Omdat zijn reukvermogen door een eerder opgelopen coronabesmetting nog te wensen overlaat, had hij niet op tijd door dat de tosti aanbrandde.

'Lood in mijn schoenen'

Collega's van de arrestantenwacht belden vervolgens naar het bureau, met de mededeling dat het brandalarm was afgegaan. Het kwartje viel nog niet bij de agent, maar één blik op de keuken vertelde hem genoeg.

"Snel pakte ik mijn portofoon en deed een bericht uit naar de meldkamer, maar het was al te laat. De brandweer kwam al met spoed de hoek om rijden...", vertelt de agent op de Facebook-pagina van de politie in Apeldoorn. "Met lood in mijn schoenen vertelde ik dat mijn verbrande tosti de oorzaak was. Met kleine slaperige oogjes hoorden ze mijn verhaal aan en konden ze onverrichter zake terug naar de kazerne", aldus de agent.

De agent zegt dat hij het al heeft goedgemaakt met de collega's, door een taart te bestellen met een foto van zijn verbrande tosti. "Hopelijk heeft die de gebroken nachtrust iets verzacht."

Afbeelding
De taart met de foto van de verbrande tosti. Foto: Politie Apeldoorn

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn