• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Auto rijdt schutting aan gort en belandt in tuin

APELDOORN - Een auto is zondagavond in Apeldoorn een tuin binnengereden. De wagen reed eerst een muurtje omver en ging vervolgens dwars door een houten schutting. In de tuin is het een grote ravage. Overal liggen brokstukken.

Update: Theo ziet na een enorme knal een auto in zijn tuin staan: 'We hebben nog geluk gehad'

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 21.30 uur op de Aluminiumweg. De vermeende bestuurder probeerde daarna te ontkomen, maar buurtbewoners gingen achter hem aan en wisten hem te overmeesteren. De bewoner, die samen met zijn zoon op de bank zat, belde ondertussen 112.

Bekijk de beelden van de ravage:

Niet onder invloed

Hoe het ongeval kon gebeuren, is niet bekend. Volgens de politie was de man niet onder invloed. Hij zou hebben verklaard niet te hebben gereden. De politie sluit niet uit dat er meerdere personen in de auto hebben gezeten.

Een bergingsbedrijf heeft de wagen uit de tuin getakeld. De bewoner spreekt van een wonder dat er niemand gewond is geraakt.

Afbeelding
De auto wordt geborgen. Foto: Luciano de Graaf

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn